Restaurante & baruri

Restaurant Poseidon, Cucina Italiana și Fish&Grill vor satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Echipa noastră de bucătari vă invită să savurați preparate proaspete pregătite cu produse de înaltă calitate de la furnizori de încredere și cu produse originale importate direct din Italia.

Descoperă restaurantele noastre:

Restaurant Poseidon

Savurează fiecare preparat al bufetului Premium All Inclusive servit într-o ambianță rafinată, în culori marine. Potrivit pentru orice gust, restaurantul nostru oferă o amplă varietate culinară, produse de optimă calitate, meniuri diversificate zilnic, o gamă bogată de băuturi alcoolice din import precum și divertisment seară de seară, cu trupă live (pentru cunoscatori), trupe de dansatori și divertisment. Nu în ultimul rând, poți servi o Pizza delicioasă gătită în cuptor cu lemne după rețetele originale italienești!

PS. Pentru cei mai romantici recomandăm servirea cinei pe terasa superba cu vedere spre mare!

Program:

Mic Dejun: 7:30-9:30, Gustare: 10:00-11:30, Prânz: 12:30-15:00, Gustare: 16:30-18:00, Cină: 19:00-21:30

Gustarea de dimineață se compune din următoarele produse: fructe, fursecuri, crostată, chec etc.
Gustarea de după-amiază se compune din urmatoarele produse: pizza, focaccia, inghețată, compot de fructe, fructe etc.

Bar Restaurant

Program:

Mic Dejun: 7:30-9:30, Gustare: 10:00-11:30, Prânz: 12:30-15:00, Gustare: 16:30-18:00, Cină: 19:00-21:30

In timpul programului de masă se pot servi: apă, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/roșu draft, băuturi alcoolice precum whiskey, vodka, vermut alb/roșu, cremă de whiskey, gin, digestiv.

Lobby Bar

Program: 08:00-24:00

Se pot servi: apă, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/roșu draft, băuturi alcoolice precum whiskey, vodka, vermut alb/roșu, cremă de whiskey, gin, digestiv.

Pool Bar

Program: 08:00-19:00

În incinta piscinei hotelului, poți savura: apă, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft.

Beach Bar

Program: 08:00-19:00

Se pot servi: apă, sucuri naturale și carbogazoase, cafea, ceai, bere draft.

Fish&Grill

Îți este poftă de un grill delicios sau fructe de mare? Recomandarea noastră este o masă la Fish&Grill, un restaurant cu specialități de carne și pește de captură la grătar. Rețetele pescărești au o aromă deosebită, datorită calității produselor alese cu atenție și a experienței bucătarilor. Cele mai bune scoici de pe coasta Mării Negre! Pește în crustă de sare ca pe malul Mediteranei, borș de pește și saramură ca în Delta Dunării. Toate acestea în acorduri de muzică live, jazz și cafe concert la câțiva metri de firul apei.

Meniu contra cost – 20% reducere pentru turiștii Cohotels

Program: 12:30-24:00

Locație: Plaja Delta/Copiilor

Menu