Pentru copii

Copiii au parte de toată atenția noastră, astfel încât concediul familiei dumneavoastră să fie cu adevărat unul perfect.

Prin serviciile și programele de divertisment pentru copii pe care le-am dezvoltat, cei mici se pot distra învățand: teatru, magie, dans.

Animatorii Cohotels le vor asigura concursuri, petreceri și voie bună în locuri special amenajate pentru confortul și siguranța lor.

Plaja Copiilor

O întreagă plajă aparținând grupului Cohotels este amenajată cu tobogane și jucării. O echipă de animatori profesioniști se va dedica organizării jocurilor, concursurilor și supravegherii celor mici. Pe lângă amenajările de plajă, special pentru mămici, tătici și bunici, vor fi puse la dispoziție jocuri de table și șah, darts și aparate de fitness.

Piscina copiilor

În cadrul hotelului și copiii au distracția asigurată în piscina construită pe măsură lor!

Grădinița cu program de babysitting

Pentru părinții care își doresc o “pauză” bine meritată, avem soluția ideală. Cohotels oferă serviciul de grădiniță cu program de babysitting, unde copiii sunt atent supravegheați și implicați în activități creative de către personal calificat. Programul de funcționare este între orele 09:00 și 11:30 în prima parte a zilei și între 16:30 și 19:00 după-amiază și seară.

Babyland

Unicul parc de distracții pentru copii din sudul litoralului. Aici veți găși instalate noile modele de tobogane, plase elastice și curse cu obstacole. Parcul funcționează între orele 16:30 și 22:00, iar în fiecare seară, petrecerile tematice și parada personajelor de poveste îi vor avea ca invitați speciali pe Batman, Spiderman, Mica Sirenă și mai vechii eroi din poveștile cu pirați și indieni.

Casa cu Povești

Bine ați venit în lumea magică a poveștilor! Special concepută pentru copii, Casa cu Povești poate fi găsită pe scena din Cupola instalată în incinta Babyland. Aici, zilnic, au loc spectacole interactive de teatru pentru copii, susținute de eroi din basme și personaje din desene animate. Pe aceeași scenă vor fi prezentate și programe muzicale, reprezentații de balet și numere de magie cu invitați speciali.

Centrul de Dans și Atitudine

Lasă-l pe cel mic să își descopere pasiunea pentru dans! Specialiștii noștri oferă mini stagii de inițiere în dans și expresie corporală pentru copii. Mai mult, mini stagiile vor fi însoțite de cursuri Zumba pentru mămici și copii.

Școala de Teatru

Grupul Cohotels oferă un serviciu inedit clienților. Pentru toți copiii pasionați de actorie, o trupă de profesioniști va susține zilnic cursuri de inițiere în acest univers fascinant. Un spectacol săptămânal va da ocazia punerii în practică a celor învățate.

Atelierul de Creație

Dezvoltă creativitatea copilului tău prin atelierele de „iscusință” din cadrul Cohotels. Într-un spațiu special amenajat, animatori profesioniști îi vor introduce pe copii, în fiecare zi, în tainele modelajului, picturii și a artei origami. O expoziție va reuni, săptămânal, cele mai reușite creații ale micilor cursanți.

Menu